Referenties en testimonials

Mariette, taal- en stemcoach (juni 2019)

Als moeder van jonge kinderen en freelancer kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik geleefd werd, dat ik niet echt zelf bepaalde wat ik wanneer deed; zelfs de leuke dingen!

Toen ik de beschrijving las van zelf-organisatie en organiseren van je woon-/werkplek kon mij dat vást iets opleveren, al wist ik niet waar ik aan begon.

Well Organized pakt het heel concreet en persoonlijk aan: Pauline keek met mij naar verschillende aspecten die ik kon veranderen om zo zelf weer aan het roer van mijn leven te staan, en ik koos zelf wat voor mij goed werkt.

Sinds de samenwerking met Well Organized ben ik me weer bewust van wat ik wil en hoe ik het wil, en lukt het me ook mijn leven zo in te richten. Het belangrijkste: Ik voel weer innerlijke rust en ontspanning. Blije zucht:-) Dank je wel, Pauline!

Wiesje en Rien Kaashoek (mei 2019)

Een aantal jaren geleden moest  een vriendin van ons, die niet meer zelfstandig kon blijven wonen, haar flat verlaten. Voor de eerste keer hoorden wij toen de naam van Pauline Muller en haar werk. We hebben  contact met haar opgenomen en zij heeft tot volle  tevredenheid van alle betrokkenen voor het leeg halen van de flat gezorgd.

Vorig jaar hadden wij haar zelf nodig. Ongeveer  9 maanden is zij  onze coach geweest in de voorbereiding en uitvoering van een  verhuizing van een huis met 8 kamers naar een kleiner huis met 3 kamers. Pauline  is  een geweldige coach  met  een grote kennis van het veld, met voortreffelijke  adviezen en open discussies over wat nu en wat later. Wij hebben haar adviezen (een enkele keer met een kleine wijziging) steeds gevolgd en wij zijn zonder stress verhuisd naar onze nieuwe woning.

Is je huis overvol of je wilt kleiner gaan wonen: neem  Pauline Muller van Well Organized in de hand.

Lineke, medisch secretaresse (maart 2019)

Zonder jouw hulp en coaching zou mijn leven er een stuk anders hebben uitgezien. Nu heb ik zelf weer meer controle. Mijn hoofd en huis zijn een stuk georganiseerder. Dank voor het luisteren, het serieus nemen en kijken naar wat voor mij werkt en gewoon ook omdat je zo'n aardig mens bent.

Janine, ondernemer (februari 2019)

Wat Access Bars voor mij doet…
Ik ben een gelukkig mens, heel tevreden met mijn werk en privéleven en toch voel ik me vaak wat onrustig. Door alles wat ik wil doen en moet doen, denk ik. Het komt er nooit van om tussendoor even helemaal niets te doen. Even de deur uit te gaan voor een wandeling bijvoorbeeld. Daarom vind ik de sessies Access Bars van Pauline zo prettig. Door die lichte aanraking van mijn hoofd gaat binnenin mij van alles stromen. Mijn lijf voelt ontspannen en mijn hoofd een stuk leger. Heerlijk!

 

Wat mijn cliënten over mij zeggen:

“Je bent attent en accuraat, afgestemd op mijn individuele hulpvraag”.

“Jij brengt structuur aan waar ik zelf mee verder kan”.

“Er ontstaat weer inzicht en duidelijkheid”.

“Hierdoor ontstaan nieuwe heldere plannen”.

“Je ordent mijn hoofd en mijn huis en daardoor mijn leven”.

 

 

 

Hoe kan ik jou helpen?

Organiseren van jezelf

Als jij ook het gevoel hebt dat je heel veel ballen in de lucht moet houden en je wilt graag weten hoe je weer meer balans krijgt in je leven, dan ben je bij Well Organized als Personal coach aan het goede adres. 

Zorgen voor jezelf

Als Personal Coach is Pauline gespecialiseerd in het aanpakken van stress symptomen. Door gesprekken zodat je inzicht krijgt in je gedrag gecombineerd met praktische oefeningen krijg jij weer het gevoel dat je de controle terugkrijgt. 

Organiseren van je woon-/werkplek

Als Professional Organizer helpt Pauline jou met het aanbrengen van structuur. Al die losse ordners, mappen, brieven worden uitgezocht en er wordt ruimte gecreëerd in de kasten zodat je ook weer spullen kunt opbergen en weer kunt terugvinden. Daarnaast geeft Pauline je veel praktische tips zodat je zelf het overzicht kunt blijven houden. 

Wie is Well Organized

Als Professional Organizer helpt Pauline mensen met het aanbrengen van meer structuur en het creëren van rust en overzicht in zowel de werkruimte als woonruimte. Als Personal Coach helpt Pauline je ook met stress gerelateerde klachten. Pauline is gespecialiseerd in het voorkomen van (en het omgaan met) stress en burn-out.

Herken je je in bovenstaande en wil jij ook graag weer in beweging komen om jouw persoonlijke en zakelijke doelen in leven en werk te bereiken? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact