Referenties en testimonials

Wat mijn coachees over mij zeggen:

“Je bent attent en accuraat, afgestemd op mijn individuele hulpvraag”.

“Jij brengt structuur aan waar ik zelf mee verder kan”.

“Er ontstaat weer inzicht en duidelijkheid”.

“Hierdoor ontstaan weer nieuwe heldere plannen”.

“Je ordent mijn hoofd en mijn huis en daardoor mijn leven”.

Werkende jonge vrouw met gezin:

“Mijn doelen waren meer rust te vinden en een betere werk- en privé balans te krijgen. Het was een prettig traject. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven waardoor ik rustmomenten inbouw zowel op mijn werk als thuis. Beschouw rust niet meer als verloren tijd.”


Vrouw Gezondheidspraktijk :

“Ruimte in mijn hoofd voor prettige zaken en vooral veel rust en overzicht. Rust omdat ik voor alles een goede plek heb en geen stapeltjes hoef te maken. En overzicht omdat mijn taken goed geagendeerd zijn en ik een hoop stress kwijt ben. Ik ben je heel dankbaar, veel stress is ingeruild voor rust, vrede en ontspanning.”


Man Coachingspraktijk :

“Allereerst nogmaals een heel hartelijk dank voor je hulp! Ik ben ontzettend blij met de overzichtelijke structuur en het feit dat er geen onbekende zaken meer liggen te wachten wat mij zeer veel stress gaf.”

Werkende jonge vrouw met gezin :

“Ik ben je echt enorm dankbaar voor al je goede hulp en warme betrokkenheid. Je bent voor mij in de afgelopen periode een veilige steun geweest waar ik heel erg veel aan heb gehad en nu nog steeds omdat wat je me geleerd hebt, is beklijfd. Bedankt voor de gesprekken en de inzichten die ervoor hebben gezorgd dat er structureel iets veranderd is in mij en daarmee om mij heen.”

Hoe kan ik jou helpen?

Organiseren van jezelf

Als jij ook het gevoel hebt dat je heel veel ballen in de lucht moet houden en je wilt graag weten hoe je weer meer balans krijgt in je leven, dan ben je bij Well Organized als Personal coach aan het goede adres. 

Zorgen voor jezelf

Als Personal Coach is Pauline gespecialiseerd in het aanpakken van stress symptomen. Door gesprekken zodat je inzicht krijgt in je gedrag gecombineerd met praktische oefeningen krijg jij weer het gevoel dat je de controle terugkrijgt. 

Organiseren van je woon-/werkplek

Als Professional Organizer helpt Pauline jou met het aanbrengen van structuur. Al die losse ordners, mappen, brieven worden uitgezocht en er wordt ruimte gecreëerd in de kasten zodat je ook weer spullen kunt opbergen en weer kunt terugvinden. Daarnaast geeft Pauline je veel praktische tips zodat je zelf het overzicht kunt blijven houden. 

Wie is Well Organized

Als Professional Organizer helpt Pauline mensen met het aanbrengen van meer structuur en het creëren van rust en overzicht in zowel de werkruimte als woonruimte. Als Personal Coach helpt Pauline je ook met stress gerelateerde klachten. Pauline is gespecialiseerd in het voorkomen van (en het omgaan met) stress en burn-out.

Herken je je in bovenstaande en wil jij ook graag weer in beweging komen om jouw persoonlijke en zakelijke doelen in leven en werk te bereiken? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact