Zorgen voor jezelf

Gaat het allemaal niet zo lekker op het moment, in je privé leven en op het werk? Heb je moeite om je te concentreren? Heb je een slecht humeur of wisselend energieniveau? Ga je moe naar bed en sta je moe weer op? Soms lopen dingen even minder soepel. En je kunt dit vaak tijdelijk wel opvangen. Maar als je op meerdere fronten het overzicht kwijt bent en onrust ervaart en dit ook een langere periode duurt heb je vaak te maken met een neerwaartse spiraal. Met wellicht een overspannenheid of burnout op de loer. Ook als je faalangst hebt, of ADD of ADHD kan dit zorgen voor veel stress.

Waar loop je tegen aan?

Is het volgende, 1 of meerdere dingen, van toepassing op jou?
• Ik voel me futloos en heb nergens zin in
• Alles is teveel, ik heb geen overzicht meer
• Ik pieker vaak en slaap onrustig
• Ik kan me moeilijk concentreren en vergeet regelmatig wat
• Ik heb vaak hoofdpijn
• Ik voel me angstig en gespannen
• Ik heb geen energie meer om iets te doen

Dan kan Well Organized jou helpen.

Hoe werk ik als Stress en Burn-out Coach?

Het gevoel vast te lopen, is heel naar. En soms kom je er zelf ook niet meer uit. Het is dan waardevol om iemand naast je te hebben staan, een Personal Coach die zonder vooroordeel samen met jou kijkt wat jij nodig hebt om weer vooruit te kunnen.

Nadat je een vrijblijvend advies hebt aangevraagd, neem ik contact met je op. We plannen een telefonische afspraak waarbij je mij kunt vertellen waar je tegenaan loopt. Vervolgens plannen we aansluitend een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Heemstede of op jouw woon- of werklocatie.
Besluiten we vervolgens met elkaar door te gaan dan ontvang je van mij een voorstel voor Personal Coaching met daarin de offerte en jouw persoonlijke stappenplan. Na akkoord op het voorstel gaat de coaching van start.

Mijn coachstijl is persoonlijk en erop gericht de negatieve spiraal te doorbreken. Dit doe ik vanuit inzicht en bewustwording om vervolgens naar overzicht te komen zodat ik jou met verschillende handvatten leer hoe je stap voor stap zaken anders kunt aanpakken. Het gaat om gerichte en gedoseerde actie, realistisch en passend bij jouw situatie en hulpvraag.

Ik gebruik verschillende technieken met het doel dat jij je weer beter gaat voelen en weer lekker in je vel gaat zitten, zoals: ontspanning, Access bars ™, voedings- en beweegadvies, RET, tijdsindeling en agendabeheer.
Ik werk werkt volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO).

Wat levert Personal Coaching jou op?

Personal coaching levert veel op. Jij krijgt weer rust in je hoofd, meer ontspanning in hoofd en lichaam, minder klachten, meer energie en het allerbelangrijkste meer plezier.

 Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Over Well Organized

Pauline Muller-Hensen: Als Personal Coach en Professional Organizer help ik jou om weer grip op de dingen te krijgen. Enerzijds door te kijken naar zich in jouw leven en hoofd afspeelt. Maar anderzijds ook naar wat jij in de wereld zet. Veel dingen vinden we vanzelfsprekend, we denken er niet lang over na en laten hierdoor ons leven beïnvloeden. Om grip te krijgen en te houden is het belangrijk juist hieraan aandacht te geven. Daar ligt namelijk de oplossing. En zo kan er weer een ritme ontstaan dat vol te houden is, met overzicht, structuur en daardoor ook weer rust en ruimte. Mijn missie is niet voor niets ‘Wat ingewikkeld is, eenvoudig maken’.