Over Well Organized

Well Organized - Pauline Muller-Hensen personal coach en professional organizerWell Organized is opgericht door Pauline Muller-Hensen in 2000. Pauline is gestart als Professional Organizer en heeft al veel mensen geholpen met het aanbrengen van structuur en overzicht. Daarnaast heeft Pauline verschillende opleidingen gevolgd en heeft ze zich als Personal Coach gespecialiseerd in  het omgaan met (en het voorkomen van) stress en burn-out.

Pauline Muller-Hensen:

“Niets van dit alles is mij vreemd. Als professional organizer en personal coach ben ik een expert maar als mens een ervaringsdeskundige. Stress in de tijd dat ik les gaf, terwijl ik moeder van een jong gezin was. Overleven in plaats van leven. Uitgesteld geluk. Met vallen en opstaan ben ik er weer uit gekomen. De opleiding tot professional organizer bracht mij destijds bij het beroep dat van nature bij mij past. Van tijd tot tijd gecoacht worden, kennis door opleidingen (Stresscounseling, Mental coaching, Gewichtsconsulent bij Sonnevelt Opleidingen) brachten mij verder. Dat stukje bagage had ik ook nodig toen een paar jaar geleden door ziekte mijn leven op z’n kop stond. Veerkracht en energie om verder te gaan en ermee om te gaan.

Graag begeleid ik jou door een stukje met je mee te gaan, om die dingen in het leven waar jij tegen aan loopt, te verhelderen, er keuzes in te maken en er anders mee om te gaan.  Door overzicht en structuur te bieden, rust en ruimte te ervaren waardoor jij tot je recht komt in dit leven. Het gaat er in het leven niet om wat je overkomt, maar hoe je er mee omgaat, dat is wat ik geloof en ook uit wil dragen”.

Wil jij ook graag weer in beweging komen om jouw persoonlijke en zakelijke doelen in leven en werk te bereiken? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier