Aanbevelingen

Mariette, taal- en stemcoach

Als moeder van jonge kinderen en freelancer kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik geleefd werd, dat ik niet echt zelf bepaalde wat ik wanneer deed; zelfs de leuke dingen!

Toen ik de beschrijving las van zelf-organisatie en organiseren van je woon-/werkplek kon mij dat vást iets opleveren, al wist ik niet waar ik aan begon.

Well Organized pakt het heel concreet en persoonlijk aan: Pauline keek met mij naar verschillende aspecten die ik kon veranderen om zo zelf weer aan het roer van mijn leven te staan, en ik koos zelf wat voor mij goed werkt.

Sinds de samenwerking met Well Organized ben ik me weer bewust van wat ik wil en hoe ik het wil, en lukt het me ook mijn leven zo in te richten. Het belangrijkste: Ik voel weer innerlijke rust en ontspanning. Blije zucht:-) Dank je wel, Pauline!

Wiesje en Rien Kaashoek

Een aantal jaren geleden moest  een vriendin van ons, die niet meer zelfstandig kon blijven wonen, haar flat verlaten. Voor de eerste keer hoorden wij toen de naam van Pauline Muller en haar werk. We hebben  contact met haar opgenomen en zij heeft tot volle  tevredenheid van alle betrokkenen voor het leeg halen van de flat gezorgd.

Vorig jaar hadden wij haar zelf nodig. Ongeveer  9 maanden is zij  onze coach geweest in de voorbereiding en uitvoering van een  verhuizing van een huis met 8 kamers naar een kleiner huis met 3 kamers. Pauline  is  een geweldige coach  met  een grote kennis van het veld, met voortreffelijke  adviezen en open discussies over wat nu en wat later. Wij hebben haar adviezen (een enkele keer met een kleine wijziging) steeds gevolgd en wij zijn zonder stress verhuisd naar onze nieuwe woning.

Is je huis overvol of je wilt kleiner gaan wonen: neem  Pauline Muller van Well Organized in de hand.

Lineke, medisch secretaresse

Zonder jouw hulp en coaching zou mijn leven er een stuk anders hebben uitgezien. Nu heb ik zelf weer meer controle. Mijn hoofd en huis zijn een stuk georganiseerder. Dank voor het luisteren, het serieus nemen en kijken naar wat voor mij werkt en gewoon ook omdat je zo'n aardig mens bent.

Janine, ondernemer

Wat Access Bars voor mij doet…
Ik ben een gelukkig mens, heel tevreden met mijn werk en privéleven en toch voel ik me vaak wat onrustig. Door alles wat ik wil doen en moet doen, denk ik. Het komt er nooit van om tussendoor even helemaal niets te doen. Even de deur uit te gaan voor een wandeling bijvoorbeeld. Daarom vind ik de sessies Access Bars van Pauline zo prettig. Door die lichte aanraking van mijn hoofd gaat binnenin mij van alles stromen. Mijn lijf voelt ontspannen en mijn hoofd een stuk leger. Heerlijk!

 

Wat mijn cliënten over mij zeggen:

“Je bent attent en accuraat, afgestemd op mijn individuele hulpvraag”.

“Jij brengt structuur en overzicht waar ik zelf mee verder kan”.

“Er ontstaat weer inzicht en duidelijkheid”.

“Hierdoor ontstaan nieuwe heldere plannen”.

“Je ordent mijn hoofd en mijn huis en daardoor mijn leven”.