Ervaringen van cliënten

Werkende jonge vrouw met gezin:

“Mijn doelen waren meer rust te vinden en een betere werk- en privé balans te krijgen. Het was een prettig traject. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven waardoor ik rustmomenten inbouw zowel op mijn werk als thuis. Beschouw rust niet meer als verloren tijd.”


Vrouw Gezondheidspraktijk :

“Ruimte in mijn hoofd voor prettige zaken en vooral veel rust en overzicht. Rust omdat ik voor alles een goede plek heb en geen stapeltjes hoef te maken. En overzicht omdat mijn taken goed geagendeerd zijn en ik een hoop stress kwijt ben. Ik ben je heel dankbaar, veel stress is ingeruild voor rust, vrede en ontspanning.”


Man Coachingspraktijk :

“Allereerst nogmaals een heel hartelijk dank voor je hulp! Ik ben ontzettend blij met de overzichtelijke structuur en het feit dat er geen onbekende zaken meer liggen te wachten wat mij zeer veel stress gaf.”


Werkende jonge vrouw met gezin :

“Ik ben je echt enorm dankbaar voor al je goede hulp en warme betrokkenheid. Je bent voor mij in de afgelopen periode een veilige steun geweest waar ik heel erg veel aan heb gehad en nu nog steeds omdat wat je me geleerd hebt, is beklijfd. Bedankt voor de gesprekken en de inzichten die ervoor hebben gezorgd dat er structureel iets veranderd is in mij en daarmee om mij heen.”