paulineMensen interesseren mij. Wie ze zijn, wat hen bezighoudt maar ook waarin ze vastlopen en waarom. Graag coach ik mensen om weer in beweging te komen en hun doelen in leven en werk te bereiken.
Sinds 2000 help ik mensen als professional organizer aan overzicht en structuur in werkruimte en huis. Gaandeweg ontdekte ik dat ruimtelijke wanorde vaak het symptoom was van een onderliggend probleem zoals veel stress ervaren, moeilijk keuzes kunnen maken en niet goed voor zichzelf zorgen. Daarom volgde ik daarna nog diverse opleidingen en trainingen om mensen zo als stresscoach en vitaliteitscoach met alle facetten van stress - tijd, energie en ruimte - te kunnen helpen.
In mijn eigen leven heb ik perioden van stress ervaren door werkdruk in het onderwijs maar ook door ziekte. Veerkracht door in alle opzichten goed voor mijzelf te zorgen en het besef dat ik altijd een keuze heb hoe moeilijk de situatie ook is, hebben mij hierdoor heen geloodst.

Ervaar jij ook veel spanning en stress en wil je daar vanaf?
Of wil je sterker, gezonder en energieker worden?

Bel of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking en advies:
t 023 547 33 40 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.